NewFigure cliënten krijgen bij de intake het gratis receptenboek met 250 lekkere en makkelijk te maken gerechten mee. Een gezonde levensstijl begint met koken met verse producten en weten hoe je maaltijd klaargemaakt is. De ingrediënten vind je in iedere supermarkt en de maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin. Het boek is fijn om door te bladeren en is nog lang te gebruiken, ook als je het streefgewicht bereikt hebt. Het boek laat zien dat gezond eten niet moeilijk is, niet duurder hoeft te zijn en niet meer tijd kost.

Als je online afslankt vind je de recepten uit het boek in je persoonlijke NewFigure account. Daarnaast plaatst NewFigure regelmatig nieuwe gezonde recepten op de website, voor voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, sauzen en dressings en snacks.

Het is altijd belangrijk om gezond te eten, en al helemaal als je verantwoord wilt afvallen. Afvallen betekent minder calorieën binnenkrijgen, maar als je de supplementen gebruikt en er voor zorgt dat je maaltijd goed samengesteld is, zal je meer energie hebben. Het is belangrijk om zes keer per dag te eten en veel te variëren.

Als je je streefgewicht bereikt hebt, dan is het met je nieuwe eetgewoontes ook makkelijker om op je nieuwe gewicht te blijven. Je persoonlijke coach zal je adviseren over welke recepten in welke fase van je dieet het beste voor jou zijn en dit in je weekplan verwerken.

GezondE RECEPTEN