De eerste dag van iedere week is een appel/ananasdag. De ondersteuning van de NewFigure amino complex voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het gewichtsverlies wordt gestimuleerd! De appel/ananasdag duurt tot 14.00 uur, hierna neem je wat drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten, volgens het dieetschema van jouw persoonlijke voedingscoach.

Het voedingsprogramma van de overige weekdagen bestaat uit zes eetmomenten per dag. Om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Wat je kunt eten vind je terug in het schema dat je met jouw voedingscoach opgesteld hebt. De amino complex voedingssupplementen neem je 10 minuten voor het ontbijt, lunch en avondeten in. Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat van NewFigure om afvalstoffen i.c.m. water te verminderen.

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van jouw voedingscoach bij de gratis intake. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar met mate.

Voor de momenten waarop het niet mogelijk is om het dieetplan te volgen gebruik je LipoSan Carb Ultra Plus. Het is een effectief natuurlijk middel, dat je kan gebruiken wanneer je tijdelijk afwijkt van je persoonlijke voedingsplan bij vakantie, diner of verjaardag.

Je hebt wekelijks contact met jouw voedingscoach in de kliniek of online, zodat je er niet alleen voor staat. Naast het voedingsprogramma, de voedingssupplementen en de persoonlijke begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Aan het einde van het NewFigure dieet begin je langzaam met een re- integratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Je werkt langzaam toe naar een normaal voedingspatroon, waarbij je niet meer zult afvallen, maar ook niet meer zult aankomen. De behandeling wordt pas afgerond wanneer je grip hebt op je eetgewoontes en weet hoe je een eventuele terugval direct met NewFigure kunt corrigeren.

De kosten van de NewFigure afslankbehandeling in de kliniek of online zijn €27.50 per week. De zorgverzekering vergoedt gedeeltelijk 12 weken bij een medische indicatie en zelfs extra weken bij een aanvullende verzekering!

Registreren