Mijn naam is Angelique Zonneveld

Graag zou ik mij even willen voorstellen.

Mijn naam is Angelique Zonneveld. Na 29 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, werd ik, na een reorganisatie, ontslagen. Even paniek, maar al snel werd mij duidelijk dat dit ook nieuwe kansen bood. Ik gooide het roer om, volgde mijn hart en startte een opleiding tot gewichtsconsulente en begon in mei 2014 als eerste franchisenemer van NewFigure.

Met elkaar wil ik ontdekken wat nu de reden is van het huidige gewicht en hoe we dit blijvend kunnen veranderen. Afvallen is “niet” moeilijk, op gewicht blijven des te meer. Met de cliënt de juiste balans vinden om dit gewicht te behouden, een nieuwe leefstijl te ontwikkelen, daar ligt mijn uitdaging. Ik hou er van om met mensen samen te werken, een luisterend oor te bieden en ze te steunen waar nodig. Achter elk “overgewicht” zit wel een verhaal en daar hou ik graag rekening mee. De grote kracht van deze manier van afvallen vind ik dat je producten gebruikt die in de supermarkt te koop zijn, het geen maaltijdvervangers bevat, huisgenoten mee kunnen eten, je eetpatroon op deze manier blijvend kan veranderen, maar vooral de wekelijkse weegmomenten zijn een groot pluspunt. Hierdoor bouw je een persoonlijke band met mensen op waardoor je ze extra kunt stimuleren. Juist het sociale aspect spreekt mij enorm aan in dit werk. Geen persoon is het zelfde, daarom maak ik graag een voedingsplan op maat met als basis het NewFigure Dieet om zo tot een verandering van het eetpatroon en leefstijl te komen.

Mijn moto: “afvallen is geen dieet, maar een verandering van je eetgewoonte”, breng ik graag over op mijn cliënten.

 

Ook klaar om de juiste balans te vinden in je eetpatroon? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek 06 22 050 909

Meer info Maak een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *