Introduceer jezelf

Mijn naam is Angelique Zonneveld en sinds mei 2014 de eerste franchisenemer van het NewFigure Dieet. Mijn moto: “afvallen is geen dieet, maar een verandering van je eetgewoonte”.
Samen met de klant wil ik ontdekken wat nu de reden is van het huidige gewicht en hoe we dit blijvend kunnen veranderen. Afvallen is “niet” moeilijk, op gewicht blijven des te meer. Met de klant de juiste balans vinden om dit gewicht te houden, een nieuwe leefstijl ontwikkelen, daar ligt mijn uitdaging. Ik hou er van om met mensen samen te werken, een luisterend oor te bieden. Achter elk overgewicht zit wel een verhaal en daar hou ik graag rekening mee. De grote kracht van deze manier van afvallen vind ik de wekelijkse weegmomenten, hierdoor bouw je een band met mensen op waardoor je ze extra kunt stimuleren. Juist het sociale aspect spreekt mij enorm aan in dit werk. Geen persoon is het zelfde, daarom maak ik graag een voedingsplan op maat met als basis het NewFigure Dieet.

Eigen ervaring met NewFigure

In mijn kantoortijd heb ik alle diëten gevolgd die er waren maar met NewFigure heb ik ooit het beste resultaat behaald. Ruim 13 kg viel ik hiermee af. Dit is er gelukkig ook nooit meer allemaal bijgekomen, maar toen ik ontslagen werd, wilde ik toch nog wat kilo’s kwijt en zo kwam ik weer in aanraking met NewFigure in Zoetermeer. Het grote voordeel van deze manier van eten is dat de producten die gebruikt worden, gewoon in de winkel te koop zijn en je ’s avonds gewoon met het gezin mee kunt eten. Je bent met elkaar op een andere, gezonde manier aan het eten.

Je achtergrondinformatie

Na 29 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, werd ik, na een reorganisatie, ontslagen. Even paniek, maar al snel werd mij duidelijk dat dit ook nieuwe kansen bood. Toen ik dan ook bij NewFigure kwam om een paar kilo kwijt te raken, zagen zij in mij een potentiële kandidaat als franchisenemer. In mijn werk gaf ik leiding en had veel verantwoordelijkheid. Daarnaast ben ik altijd met sport, voeding en beweging bezig geweest. Mijn ontslag zorgde ervoor dat ik de kans kreeg het roer om te gooien. Met een man met een eigen fysiotherapiepraktijk in Rijswijk viel voor mij ineens alles op zijn plaats. Na mijn opleiding tot gewichtsconsulente ben ik bij hem in de praktijk gestart met mijn NewFigure Clinic.

Relevante opleidingen

- Havo
- Personeel en management
- Civas gewichtsconsulente
- Opleidingen 2000: sportvoeding
- Fittergy academy: sportvasten, vegan flex, overgang en voeding

Doelgroepen

Iedereen die er van houdt om op een gezonde verantwoorde manier bezig te zijn met zijn/haar eetpatroon en gewicht. Leeftijd speelt hierbij geen rol. Mijn oudste cliënt is 87 jaar. Vanwege mijn locatie heb ik ook veel te maken met andere culturen en eetgewoonten en ook hier vinden we altijd een passende oplossing waarbij het NewFigure Dieet prima ingepast kan worden.

Overigen

In 2018 zijn mijn man en ik samen een groter pand betrokken en zijn we naast onze fysiotherapiepraktijk en NewFigure Clinic, Bodytecstudio Rijswijk gestart. Bodytectraining wordt nu vaak gecombineerd met het NewFigure Dieet