Vakantiekilo’s? Geen probleem

Back in Shape, gezond afvallen

Genieten stopt niet na de vakantie. Met het starterspakket van NewFigure Clinic kan je verantwoord afvallen met een blijvend resultaat én lekker eten.
Als steuntje in de rug na de vakantie bieden wij het starterspakket nu aan met 20% korting, van €154,50 voor €124,50. Met dit pakket kan je 4 weken verantwoord en blijvend afvallen. Wij bieden:

  • Intake met een Total bodyscan t.w.v. €50,- met 0-meting en bodycompositiescan en rapport ( o.a. vetpercentage, spiermassa, celconditie, orgaanvet waarde)
  • Persoonlijk voedingsplan en bewegingsadvies
  • Gratis NewFigure recepten e-book t.w.v. €15,-
  • 4 Gratis voedingsconsulten-
  • Total Body Cleanse voor 4 weken-
  • Amino complex voedingssupplementen voor 4 weken
  • Multivitaminenvoor 2 maanden

Gezond en genoeg eten en toch afvallen

Het programma van NewFigure Clinic werkt niet met maaltijdvervangers maar met puur en gezond eten. De basis is een mager, koolhydraatarm, eiwitrijk voedingspatroon met gezonde vetten. Niet afzien, geen honger en goed te combineren met het gezin en sociale activiteiten. A new way of life!

Afvallen in combinatie met druk leven en gezin

De manier van eten bij NewFigure Clinic is goed te combineren met een druk leven en een gezin. Het gezin kan gewoon hetzelfde eten als jij. Je laat bij het avondeten bijvoorbeeld voor jezelf de snelle koolhydraten zoals witte rijst, pasta en brood weg. De rest van het gezin eet dit wel. Je kan de gerechten ook combineren met tragere koolhydraten zoals volkoren pasta, bruine of zilvervliesrijst of volkoren wraps. Dan eten jullie allemaal hetzelfde. De gerechten overdag en de tussendoortjes zijn makkelijk mee te nemen naar je werk of afspraken. Afvallen zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen!Resultaten

Wij kunnen natuurlijk niks beloven. Elk lichaam is anders. 90% van de mensen valt in de eerste 2 weken gemiddeld het gewicht af, dat wij toezeggen tijdens het intakegesprek. Elke week erna is afvallen een moment van trots zijn op jezelf!

Registreren