Introduceer jezelf

Mijn naam is Marjolein Koenen en ik ben de coach van NewFigure Clinic in Tiel. Dit doe ik met veel passie en plezier! Ik coach graag mensen op een positieve manier om de betere ik van zichzelf te vinden, zodat zij zich blijer en gelukkiger voelen. Daarnaast leer ik ze hoe ze hun leefstijl op een positieve manier kunnen aanpassen: ik laat ze zien hoe ze elke dag kunnen werken aan de drie meest belangrijke fundamenten van ieder mens; voeding, energie en mindset.

Eigen ervaring met NewFigure

De NewFigure methode is goed vol te houden en ik zorg ervoor dat het aanpassen van je levensstijl geen kunstje en een korte termijn oplossing is maar dat de nieuwe leefstijl door jou omarmt wordt.

Je achtergrondinformatie

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen naar een betere leefstijl door middel van voeding en beweging. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben met de juiste opleidingen zoals personal trainer, leefstijlcoach en gewichtsconsulente. Maar al heb ik jaren ervaring, ik blijf niet stilzitten en volg regelmatig een cursus om mijn kennis up to date te houden.

Relevante opleidingen

Personal trainer, fitness en groeples instructrice, leefstijlcoach en gewichtsconsulente.